Sunati-ne la: 0264-59.59.00
str. Observatorului, nr. 82-86, Cluj Napoca Vezi pe harta
 

totul e pe gustul tau

Despre Hotel Olimp, Cluj-Napoca

Situat la 10 minute de centrului istoric si cultural al orasului,Hotel Olimp va sta la dispozitie cu 30 de camere de cazare,fiecare avand un design unic.

Datorita pozitiel sale pe drumul european E60 (Bucuresti-Cluj-Oradea-Budapesta-Viena) este recomandat turismului de afaceri sau de tranzit,cat si pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta in frumosul oras Cluj.

De asemenea Olimp creeaza spatiul ideal pentru turismul medical aflandu-se in apropierea Spitalului Clinic De Recuperare Cluj-Napoca (200 m) si Centrului Medical Transilvania (100 m).

Hotelul dispune de 3 apartamente, 3 camere triple, 9 camere duble ,8 camere matrimoniale si 7 camere single.

Camerele sunt dotate cu minibar,telefon,cada/cabina dus,tv prin cablu,aer conditionat,internet wireless.

Urmatorul pas in dezvoltarea complexului nostru este realizarea unui nou segment al hotelului compus din 8 etaje care cuprind camere de 4 stele si a unei baze de agrement care cuprinde piscina, sauna, masaj, sala de fitness.

Despre Cluj-Napoca

Orasul Cluj-Napoca a costituit in permanenta un centru de atractie turistica, atat datorita monumentelor apartinand trecutului istoric,cat si a bogatiei activitatilor cultural-stiintifice favorizata de inestimabile valori gazduite in muzee si biblioteci de rezonanta nationala. Aflat in partea centrala a Transilvaniei, la incrucisarea unor drumuri de interes national si international,municipiul Cluj-Napoca se intinde pe o suprafata de 179,5 km2 si are o populatie de aproximativ 320.000 locuitori.

Centru marcant de cultura, municipiul are ca principale elemente de propagare cele 2 teatre dramatice, 2 opere, 2 teatre de papusi, 4 case de cultura, Filarmonica, reteaua celor 6 muzee: de arta, al farmaciei, istorie a Transilvaniei, al satului, mineralogiei si zoologic. Un loc aparte l ocupa Gradina Botanica, a doua ca importanta n Europa, autentic tezaur botanic, cu un variat numar de plante, unele dintre ele foarte rare. Tabloul cultural clujean trebuie completat cu prezenta celor trei mari biblioteci: Biblioteca Centrala Universitara "Lucian Blaga" cu valoroase carti unicat, Biblioteca Academiei si Biblioteca Judeteana "Octavian Goga", precum si cu casa memoriala "Emil Isac".

Rezervare Online

Trimite o Rezervare Online specificand tipul camerei, data sosirii si numarul de nopti dorite, si vei fi contactat in cel mai scurt timp.