Sunati-ne la: 0264-59.59.00
str. Observatorului, nr. 82-86, Cluj Napoca Vezi pe harta
 

Sala Nunti Cluj

Restaurant Sala Nunti Cluj-Napoca

Locatia perfecta atunci cand doresti sa organizezi un eveniment, fie el nunta, botez, cununie, zi de nastere, petrecere corporate, petrecere tematica, bal de absolvire sau altele.

Restaurant OLIMP are o capacitate de 280 de persoane. Salonul dispune de ventilare si climatizare proiectate pentru a asigura conditii de confort la superlativ, pe masura celui mai important eveniment din viata dumneavoastra precum si de parcare proprie.

Specialistii nostri vor fi alaturi de dvs pe tot parcursul evenimentului cu rabdare, atentie, intelegere si profesionalism pentru a va asigura NUNTA PERFECTA.

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani.


La noi se plateste doar pretul meniului!

Pentru a mai prelua din grijile pe care le au mirii cu organizarea nuntii va informam ca urmatoarele servicii sunt din partea casei si sunt gratuite:

  • sonorizare + DJ; servicii foto + filmat;
  • amenajarea si decorarea salii
  • divertisment, dans sau interpretare
  • personalul pentru eveniment
  • chiria salii; cazare miri

Toate bauturile mentionate mai jos sunt in regim all inclusive

• cafea, suc, apa minerala si apa plata, bere, vin, whiskey, Alexandrion, martini,vodka.
Garantam ca invitatii dumneavoastra nu vor ramane fara niciuna din bauturile de mai sus !

Desert: fantana de ciocolata cu bufet de fructe.Galerie Foto :: Sala Nunti

Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp Cluj Sala Nunti Hotel Olimp ClujRezervare Online

Trimite o Rezervare Online specificand tipul camerei, data sosirii si numarul de nopti dorite, si vei fi contactat in cel mai scurt timp.